Om Nexer

Nexer, tidigare Sigma IT, har ambitionen att bli framtidens techbolag. Vi är ett familjeägt och värderingsstyrt företag med ett stort samhällsengagemang, bland annat genom Pink Programming, Star for Life, Mitt Liv och Kodcentrum. Vi leder förändring och strävar hela tiden efter att hitta innovativa och kreativa lösningar för våra kunder och samhället i stort.

På Nexer värdesätter vi kompetensutveckling och erbjuder kurser via Nexer Academy och Pluralsight och ger certifieringsbonusar samt anordnar inspirationsföreläsningar och Meetups. Vår vision Put your heart in it and make it happen genomsyrar hela verksamheten och våra anställda är vår viktigaste nyckel till framgång. 

Nexer är en del av Danir-koncernen och har över 1 600 experter inom strategi, teknik och kommunikation. Vi finns i nio länder och på fler än 20 orter i Sverige och har två gånger utsetts till Microsoft Country Partner of the Year i Sverige och Brasilien.

12/01/2022
Heltid
Nexer AB Skövde, Sweden
Nexer växer och vi behöver utöka vårt utvecklarteam i Skövde med fler C#/.NET-utvecklare. Hos oss arbetar du som konsult i något av alla spännande uppdrag för någon av våra kunder. Du får dessutom vara med på en spännande expansionsresa på en arbetsplats där du får chans att utvecklas och med en arbetsgivare som värnar om din work-life balance.  Vilka är vi? Vår verksamhet i Skövde karaktäriseras av gemenskap, delaktighet och utveckling. Hos oss får du arbeta tillsammans med kompetenta och stöttande kollegor där kunskapsdelning och utveckling prioriteras lika mycket som att ha det roligt och trivsamt på jobbet.  Björn Brandt, enhetschef för verksamheten i Skövde, beskriver sin verksamhet och sitt ledarskap så här: ”Nexers kontor i Skövde präglas av öppenhet och mycket skratt och...