Stangeland Maskin är den största byggentreprenören i Rogaland och har en vision om att vara Ledare. Vi ska vara den föredragna arbetsgivaren och partnern. Känd för att leva upp till våra värderingar och använda vår expertis för att säkerställa kvalitet, hållbarhet och lönsamhet.
 
Sedan 1959 har vi hjälpt till att forma och bygga upp Rogaland. Stangeland Maskins 680 anställda är den viktigaste resursen och vår konkurrensfördel. Vill du också vara en del av teamet?
16/11/2023
Heltid
Stangeland Maskin AS Stavanger, Norway
På vår verkstadsavdelning har vi en fullskalig målarverkstad med all modern utrustning och faciliteter du behöver för att utföra ett säkert och högkvalitativt arbete. Här målar vi allt från bilar till mobilkranar och utför både slipning, maskering och målning.   Den vi nu söker är en självständig, kvalitetsmedveten och serviceinriktad målare som brinner för yrket. Du har minst 3 års erfarenhet av jämförbar befattning, stort intresse för branschen, målmedvetenhet och vilja att ingå i ett team där kvalitet står i fokus.   Hos oss får du utmanande och intressanta arbetsuppgifter, utvecklingsmöjligheter och blir en del av en god arbetsmiljö som tar trivsel, hälsa och säkerhet på allvar.   Kvalifikationer  ·      ...