Automat-Service startade sin verksamhet 1964 och hade sin första plats i Rathkesgate på Grünerløkka i Oslo.
Efter att ha sett ett behov av automatisering av ett antal enheter tog Automat-Service patent på en hålkortsmaskin som möjliggjorde detta. Därav namnet, Automat-Service.

Automat-Service har i takt med utvecklingen haft nischen att vägleda sina kunder i köp av marknadens bästa och lämpligaste produkter samt följa upp och ge en professionell "eftermarknadsservice".

För att kunna serva våra kunder på bästa sätt har vi knutit till oss certifierade och duktiga servicetekniker som vi är stolta över. Våra tekniker kan reparera såväl stora industrimaskiner som mindre hushållsapparater med lika skicklighet. Dessutom kan de rekommendera och sälja en ny maskin till dig vid behov. Din servicetekniker är din professionella rådgivare. Inget problem är för litet eller för stort. Vi investerar mycket tid i utbildning och professionell uppdatering av våra tekniker för att kunna erbjuda våra kunder tryggheten i att ha en auktoriserad servicepartner.

Vi ser en kundrelation som ett långsiktigt åtagande.

17/11/2023
Heltid
Automat-Service AS Stabekk, Norway
Vi söker en servicetekniker/elreparatör Vi vill att du hjälper till att dela vår vision om att kunna erbjuda marknadens bästa serviceerbjudande. Automat-Service AS är ett familjeföretag, etablerat 1964. Företaget drivs från vår verkstad och kontor i Stabekk (10 minuter väster om Oslos centrum). Vi täcker Oslo/Akershus-området med omnejd, samt utför specialuppdrag över hela landet. Automat-Service AS strävar efter att alltid vara en innovativ och lönsam bidragsgivare i branschen som sysslar med försäljning och service av professionell tvättutrustning och privata hushållsapparater. Vi är ambassadörer för ett antal leverantörer och vårt arbete handlar till stor del om "eftermarknadsservice" för dessa. Produkterna vi arbetar med blir allt mer avancerade och marknaden och behovet växer. Under de kommande åren kommer det...