Live Lofoten är baserat i Stamsund, en av Lofotens äldsta och stoltaste fiskehamnar. Stamsund har alltid varit en viktig del av Lofoten, med sin skyddade hamn och enastående tillgång till havet.
 
Fiskeindustrin har varit en av pelarna i detta samhälle i generationer. Med Lofotens spektakulära natur har turismen blivit en växande näring.
 
Live Lofoten kan erbjuda en total reseupplevelse, från ankomst till Lofoten (Flyg, bil eller båt) tills du åker. Vi erbjuder transportservice från/till alla lokala flygplatser, hamnar, hotell/fiskarstugor och restauranger. Och naturligtvis vårt breda utbud av aktiviteter!
20/11/2023
Heltid
Live Lofoten AS Lofoten, Norway
Live Lofoten kan erbjuda en total reseupplevelse, från ankomst till Lofoten (Flyg, bil eller båt) tills du åker. Vi erbjuder transportservice från/till alla lokala flygplatser, hamnar, hotell/fiskarstugor och restauranger. Och naturligtvis vårt breda utbud av aktiviteter! Nu söker vi efter en duktig kock till Lofoten Arbetsuppgifterna kommer vara att stå i köket och tillaga dem olika maträtter som vi har på vår a la cartemeny. Vi erbjuder det mesta, bland annat sushi och pizza som är populärt hos oss. Vi förväntar oss inte att du ska kunna göra Sushi men om du kan det så är det en stor fördel. Kvalifikationer ·       Erfarenhet från liknande tjänster är meriterande men inget krav ·       Goda skandinaviska språkkunskaper...