HTS DYNAMICS AS

  • Ingeniør Rybergs gate 97, 3027 Drammen, Norway

HTS Dynamics är ett av Norges mest innovativa, högteknologiska och spännande industriföretag. Vi levererar mekaniska precisionskomponenter för undervattensteknik och är specialiserade på kritisk bearbetning och svetsning i avancerade material. Vårt uppdrag är att forma det norska industriäventyret genom våra anställda, teknologi och ett starkt fokus på hållbarhet.

Vi älskar automation och är ett av de ledande företagen inom Industry 4.0 i vår bransch. Vi har en robotdensitet som är 15 gånger högre än det globala produktionsgenomsnittet och arbetar målmedvetet för att vidareutveckla vår smarta fabrik. En hög grad av digitalisering och automatisering gör att vi kan öka kapacitet, effektivitet och kreativitet.

Vi på HTS Dynamics hejar på det gröna skiftet och som industriföretag har vi ett särskilt ansvar att hjälpa till att bekämpa klimatförändringarna. Vi har därför satt upp ett mål om att vara klimatneutrala år 2040, och arbetar hårt för att minska CO2-utsläppen, både i vår egen produktion, men även hos våra leverantörer och kunder. Med våra 85 anställda är vi inte det största industriföretaget i Norge, men vi är en av de största utmanarna när det kommer till hållbar utveckling, och det är vi stolta över!