Teamverksted AS

Team Verksted grundades år 2011 och är idag en rikstäckande verkstadskedja för tunga fordon. Våra verkstäder återfinns från Kristiansand i söder till Alta i norr. Vi erbjuder underhåll och service speciellt för tyngre fordon som lastbilar, släpvagnar och bussar oavsett märke. Vissa av våra avdelningar tar också emot transportbilar, husbilar och andra fordon. Alla är godkända flermarkesverkstäder. Se den enskilda avdelningen för vilka tjänster de erbjuder.

Våra verkstäder är utrustade med modern och avancerad utrustning för reparation och elektronisk felsökning. Vi lägger stor vikt vid god service, kvalitet och kompetens för att göra din verkstadsupplevelse så kort som möjligt. Hos oss sparar du tid och pengar, allt för att du ska kunna ha din bil där den hör hemma – på vägen!

Team Verksted äger LVD Lastvagnsdeler AB, vilket gör att vi kan leverera originalkvalitetsdelar på kort tid. Vi strävar efter att hålla kostnaderna för bilägande så låga som möjligt genom att skaffa alternativa delar från välkända leverantörer till ett förmånligt pris.

Vi välkomnar dig och ditt fordon till oss!