WorkNorway Group AS

Behovet av vårdpersonal i Norge är större än någonsin. Sedan starten 2008 har vi hjälpt skandinavisk vårdpersonal att hitta sina drömjobb i Norge. Genom långsiktiga relationer och historiskt mycket lyckosamma samarbeten med olika vårdgivare kan vi erbjuda ett stort antal olika tjänster över hela landet.

Givetvis kan du räkna med mycket gynnsamma arbetsförhållanden, hög lön, gratis boende och fria resor. Ta kontakt med oss så kan vi berätta om vilka uppdrag som är aktuella just nu.

Besök gärna vår hemsida för mer information: www.worknorway.no, eller anmäl intresse direkt via våra annonser.

02/10/2023
Heltid
WorkNorway Group AS Norge
Är du en skandinavisk sjuksköterska som söker nya möjligheter? WorkNorway erbjuder en unik chans att arbeta i Norge. Sedan vår start 2008 har vi framgångsrikt matchat sjuksköterskor med drömjobb över hela landet​. Vad vi erbjuder: Utmärkta arbetsförhållanden och hög lön. Gratis boende och fria resor. Hjälp med ansökan om norsk legitimation och kostnadstäckning för detta​. Krav: Norsk legitimation som sjuksköterska (vi hjälper med ansökan). När du väl är legitimerad i Norge, kan du arbeta på egna villkor med din legitimation giltig för resten av din karriär. Vi på WorkNorway står redo att guida dig genom hela processen och förbereda dig för ditt nya uppdrag​. Är du intresserad av att veta mer om spännande möjligheter? Tveka inte att kontakta oss! Ta nästa steg...