Worknorway

Den perfekta mötesplatsen för dig som vill flytta till- och jobba i Norge. Även för dig som är på väg tillbaka till Sverige!

Worknorway Stockholm
17/01/2020
Heltid
WorkNorway.se arbetar med annonsering, rekrytering, bemanning och konsultering inom rekryteringsområdet. Vi arbetar mot både den norska och svenska marknaden och hjälper människor att hitta lediga jobb i Norge. I dagsläget är vi 14 kollegor som sitter i fräscha kontor intill Humlegården på Östermalm. Vår bemanningsavdelning med fokus på tjänster inom bygg- och anläggning växer kraftigt på både den svenska och norska marknaden och därför söker vi nu därför efter ytterligare en Konsultchef för att förstärka vårt bygg-team! Om tjänsten: Tjänsten går ut på att hjälpa företag i Norge och Sverige att finna duktig personal från Sverige. Du kommer att arbeta med delar ur hela bemanningsprocessen, från prospektering och försäljning till prissättning mot kund samt intervjuer och avtalsskrivning med aktuella kandidater. Du kommer att ha ett nära samarbete med andra Konsultchefer, Rekryterare och administrativ personal. Just nu har vi massor av inkommande kunder och duktiga kandidater som behöver hjälp att bli ihopmatchade, så vi behöver din hjälp omgående! Kvalifikationer: *Du förstår vikten av att arbeta relationsskapande *Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska *Du har en bra branschkunskap inom bygg- och anläggningssektorn Har du tidigare arbetat inom byggbranschen är detta mycket meriterande för tjänsten, men inget krav. Har du tidigare arbetat inom byggbemanning är detta också meriterande, men inget krav. Om dig: Vi söker dig som brinner för att göra ditt bästa. Du är framåt som person och upplevs som hjälpsam och positiv. Du räds inte för att ta kontakt med nya människor och du kan hålla en professionell nivå på ditt arbete. Vi älskar att hitta nya stjärnor från oväntade håll, så har du en stark tro på att du kan tillföra vårt företag någonting så vill vi att du ska söka på en gång! Vi erbjuder: *Konkurrenskraftig lön (bra fast lön samt fördelaktig provisionsmodell) *Tjänstepension och friskvårdsbidrag *Frukost på kontoret *Vi erbjuder möjligheten att avancera inom ett expansivt företag med stark affärsidé *Vi erbjuder produktutbildning kontinuerligt *Roliga, trevliga och kompetenta kollegor *Rymliga och fräscha lokaler på en förstklassig adress i Stockholm Ett par gånger om året reser vi runt i Norge och träffar kunder och gör massa roliga aktiviteter. Antal tjänster: 1 Omfattning: Heltid Arbetsort: Stockholm Uppstart: feb 2020 (eller enligt ök) Om du känner igen dig i arbetsbeskrivningen ovan vill vi gärna komma i kontakt med dig så snart som möjligt! Vi intervjuar och anställer löpande för denna tjänst. Varmt välkommen med din ansökan!  
Worknorway Stockholm
17/01/2020
Heltid
WorkNorway.se arbetar med annonsering, rekrytering, bemanning och konsultering inom rekryteringsområdet. Vi arbetar mot både den norska och svenska marknaden och hjälper människor att hitta lediga jobb i Norge. I dagsläget är vi 14 kollegor som sitter i fräscha kontor intill Humlegården på Östermalm. Vi är även den mest gillade jobbsajten på Facebook! Facebook.com/worknorway Vår bemanningsavdelning med fokus på tjänster inom sjukvården växer kraftigt på den norska marknaden och därför söker vi nu därför efter ytterligare en Rekryterare för att förstärka vårt vård-team! Om tjänsten: Tjänsten går ut på att hjälpa företag och kommuner i Norge att finna duktig sjukvårdspersonal från Sverige. Du kommer att arbeta med hela rekryteringsprocessen, från annonsering och research till intervjuer, referenstagningar och avtalsskrivning med aktuella kandidater. Du kommer att ha ett nära samarbete med andra rekryterare, konsultchefer och administrativ personal. Just nu har vi massor av inkommande kunder och duktiga kandidater som behöver hjälp att bli ihopmatchade, så vi behöver din hjälp så snart som möjligt!  Kvalifikationer: *Minst ett års erfarenhet som Rekryterare/Konsultchef inom vårdbemanning *Telefonvana från tidigare arbetsplatser (t ex kundtjänst, reception eller telefonförsäljning) *Du förstår vikten av att arbeta relationsskapande  *Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska Har du tidigare arbetat inom vården som t ex SSK eller USK, eller har en djupare förståelse för branschen är det meriterande för tjänsten, men inget krav. Om dig: Vi söker dig som brinner för att göra ditt bästa. Du är framåt som person och upplevs som hjälpsam och positiv. Du räds inte för att ta kontakt med nya människor och du kan hålla en professionell nivå på ditt arbete. Vi älskar att hitta nya stjärnor från oväntat håll, så har du en stark tro på att du kan tillföra vårt företag någonting så vill vi att du ska söka på en gång! Vi erbjuder: *Konkurrenskraftig lön (bra fast lön samt fördelaktig provisionsmodell) *Tjänstepension och friskvårdsbidrag *Frukost på kontoret *Vi erbjuder möjligheten att avancera inom ett expansivt företag med stark affärsidé *Vi erbjuder produktutbildning kontinuerligt *Roliga, trevliga och kompetenta kollegor *Rymliga och fräscha lokaler på en förstklassig adress i Stockholm Ett par gånger om året reser vi runt i Norge och träffar kunder och gör massa roliga aktiviteter. Antal tjänster: 1 Omfattning: Heltid Arbetsort: Stockholm Uppstart: feb 2020 (eller enligt ök) Om du känner igen dig i arbetsbeskrivningen ovan vill vi gärna komma i kontakt med dig så snart som möjligt! Vi intervjuar och anställer löpande för denna tjänst. Varmt välkommen med din ansökan!
Worknorway Norway
19/12/2019
Heltid
Vår kund grundades år 2010 och har sedan dess växt i en bra takt. I dagsläget har de cirka 10 anställda Målare. Med anledning av en ökad efterfrågan på företagets tjänster behöver de nu anställa ytterligare två Målare. Som Målare kommer du att arbeta brett inom måleriyrket, med allt från nyproduktion av hus till renovering av lägenheter. Detta är ett rotationsuppdrag vilket innebär att du kommer att arbeta i tre veckor, för att sedan vara ledig i en vecka. Givetvis står vi även för dina rese- och boendekostnader i Norge. Kvalifikationer: *Utbildad Målare, med yrkesbevis *Minst fem års erfarenhet inom måleri *Du är duktig på spackling *Du kan arbeta i ett högt tempo *Du innehar B-körkort Personliga egenskaper: *Pålitlig och flexibel. *Självgående med en god samarbetsförmåga *Trevlig med god känsla för service Vi erbjuder *Bra lön *Gratis boende *Fria resekostnader *Rotationsarbete *En god och trygg arbetsmiljö *Trevliga och kompetenta kollegor   Antal tjänster: 2 Arbetsort Ås, strax söder om Oslo Uppstart Snarast Om du känner igen dig i arbetsbeskrivningen ovan vill vi gärna komma i kontakt med dig så snart som möjligt! Vi ser fram emot din ansökan!
Worknorway Stockholm
19/12/2019
Heltid
För kunds räkning söker vi nu snickare till både små och stora projekt inom nyproduktion och ROT-arbete. Dina arbetsuppgifter är varierande och projekten är förlagda i Stockholmsområdet.   Kvalifikationer *Du har minst tre års dokumenterad erfarenhet som snickare *Flytande svenska i tal och skrift *Du är bosatt i Stockholm *B-Körkort *Flytande svenska i tal och skrift Personliga egenskaper: *Pålitlig och flexibel *Självgående men med en god samarbetsförmåga Vi erbjuder * Konkurrenskraftiga lönevillkor *En god och trygg arbetsmiljö *Trevliga och kompetenta kollegor *Varierade arbetsuppgifter Arbetsort Stockholm Sista ansökningsdag Snarast Om du känner igen dig i beskrivningen ovan tveka inte att höra av dig redan idag! Varmt välkommen med din ansökan!
Worknorway Norway
19/12/2019
Heltid
Är du tandläkare och vill jobba i Norge under en period? Vi söker nu efter tandläkare till privata tandkliniker på flera orter i Norge, från söder till norr.  Med anledning av en ökad efterfrågan från våra kunder söker vi nu efter ytterligare tandläkare. Du kommer att utföra sedvanliga arbetsuppgifter som allmäntandläkare. Vi kommer ordna med ett lämpligt boende under arbetets gång, och står även för dina reskostnader till och från Sverige. Vill du inte flytta till Norge utan önskar åka hem till Sverige under vissa perioder kan vi också komma fram till en bra lösning. Kvalifikationer: *Utbildad och legitimerad tandläkare *Norsk licens som tandläkare (detta kan ordnas i efterhand) *Några års relevant arbetslivserfarenhet *Social och samarbetsvillig *Omtänksam med patientfokus  *Trygg med fokus på kvalitet *Utpräglat serviceinriktad Vi erbjuder: *Konkurrenskraftig lön *Fria resor *Fritt boende *En stimulerande arbetsplats med duktiga kollegor *En möjlighet att påverka din arbetsmängd i form av rotationsarbete Arbetsort: Hela Norge Söknadsfrist: Snarast Uppstart: Omgående (även en senare uppstart kan diskuteras) Om du känner igen dig i arbetsbeskrivningen ovan vill vi gärna komma i kontakt med dig så snart som möjligt! Varmt välkommen med din ansökan!
Worknorway Göteborg, Sweden
19/12/2019
Heltid
För kunds räkning söker vi nu efter ytterligare Markarbetare/Anläggare. Vår kund arbetar med att skapa moderna bostäder. De köper upp mark och utvecklingsbara fastigheter och driver sedan hela projektet med att utforma bostadsområden. Företaget har även ett dotterföretag som bedriver företagets markentreprenadverksamhet och utför markentreprenader med egen personal och egna maskiner såväl för den egna projektverksamheten som för externa kunder. Med anledning av en ökad efterfrågan på företagets tjänster behöver de nu anställa ytterligare en Markarbetare. Arbetsuppgifter: Som Markarbetare kommer du att arbeta främst med rörläggning, finplanering och betongarbeten i samband med nyproduktion av villor. Kvalifikationer: *Du har minst fem års relevant erfarenhet inom mark och anläggning *Du är duktig på rörläggning, finplanering och betong *Du kan jobba både efter ritning och efter laser *Du behärskar det svenska språket i tal och skrift *Du har b-körkort Om du pratar polska kan det vara meriterande för denna tjänst. Arbetsort: Göteborg Antal tjänster: 1 Uppstart: Omgående Omfattning: Tillsvidare, heltid Om du känner igen dig i arbetsbeskrivningen ovan vill vi gärna komma i kontakt med dig så snart som möjligt! Varmt välkommen med din ansökan!