Worknorway

Den perfekta mötesplatsen för dig som vill flytta till- och jobba i Norge. Även för dig som är på väg tillbaka till Sverige!

Worknorway Stockholm
09/09/2019
Heltid
Som betongarbetare kommer du jobba på både små och stora projekt inom nyproduktion av bostäder. Vi söker dig som är duktig på att jobba efter ritning och är självgående. Projekten du kommer arbeta på är förlagda i Stockholmsområdet.  Dina kvalifikationer: *Du är utbildad betongarbetare *Minst 4 års erfarenhet inom yrket *Kan läsa och arbeta utifrån ritningar *Du är bosatt i Stockholm *B-Körkort *Flytande svenska i tal och skrift Personliga egenskaper: *Pålitlig och flexibel *Självgående men med en god samarbetsförmåga Vi erbjuder: *Konkurrenskraftiga lönevillkor *En god och trygg arbetsmiljö *Trevliga och duktiga kollegor *Varierade och utmanande arbetsuppgifter Arbetsort: Stockholm Uppstart: Omgående Sista ansökningsdag: Snarast Om du känner igen dig i beskrivningen ovan tveka inte att höra av dig redan idag! Varmt välkommen med din ansökan!
Worknorway Stockholm
09/09/2019
Heltid
Med anledning av en ökad efterfrågan söker vi nu ytterligare två grävmaskinförare. Du kommer jobba med både stora och små projekt inom grundläggning. Du kommer köra mellan 3-15 ton hjul- och bandgrävare. Arbetstiderna är flexibla på så vis att du ibland kommer ha möjlighet att jobba in fredagar och därmed arbeta 4-dagars vecka.  Kvalifikationer: *Minst 4 års relevant arbetserfarenhet *Maskinförarbevis *B-körkort *Bosatt i Stockholm *Flytande svenska i tal och skrift Personliga egenskaper *Självständig och noggrann *Strukturerad och effektiv *Driven med en god samarbetsförmåga Vi erbjuder: *Konkurrenskraftig lön *Konkurrenskraftiga villkor *God arbetsmiljö *Ett varierande arbete *Trevliga och kompetenta kollegor Arbetsort: Stockholm Ansökningsfrist: Snarast Om du känner igen dig i arbetsbeskrivningen ovan vill vi gärna komma i kontakt med dig så snart som möjligt! Varmt välkommen med din ansökan!
Worknorway Stockholm
09/09/2019
Heltid
För kunds räkning söker vi nu snickare till både små och stora projekt inom nyproduktion och ROT-arbete. Dina arbetsuppgifter är varierande och projekten är förlagda i Stockholmsområdet.   Kvalifikationer *Du har minst tre års dokumenterad erfarenhet som snickare *Flytande svenska i tal och skrift *Du är bosatt i Stockholm *B-Körkort *Flytande svenska i tal och skrift Personliga egenskaper: *Pålitlig och flexibel *Självgående men med en god samarbetsförmåga Vi erbjuder * Konkurrenskraftiga lönevillkor *En god och trygg arbetsmiljö *Trevliga och kompetenta kollegor *Varierade arbetsuppgifter Arbetsort Stockholm Sista ansökningsdag Snarast Om du känner igen dig i beskrivningen ovan tveka inte att höra av dig redan idag! Varmt välkommen med din ansökan!