Worknorway

Den perfekta mötesplatsen för dig som vill flytta till- och jobba i Norge. Även för dig som är på väg tillbaka till Sverige!

Worknorway Sverige
12/01/2020
Heltid
Vår kund utför entreprenadtjänster inom golv och kakel i hela Mellansverige. De jobbar med allt från små servicejobb till stora projekt. Inom kort kommer två nya projekt att inledas inom nyproduktion, ROT och stambyte och företaget behöver därför förstärka personalstyrkan med ytterligare Golvläggare och Plattsättare. Du kommer att erbjudas en god ersättning och gratis boende, om du bor på annan ort. Kvalifikationer Golvläggare: *Utbildad Golvläggare eller motsvarande erfarenhet *Du har några års relevant erfarenhet inom golvläggning *Du kan arbeta med textilgolv, linoleumgolv och mattläggning *Du pratar svenska eller polska, samt engelska Om du har GVK är det meriterande för denna tjänst, men inget krav. Kvalifikationer Plattsättare: *Utbildad Plattsättare eller motsvarande erfarenhet *Du har några års relevant erfarenhet inom Plattsättning *Du har våtrumscertifikat *Du pratar svenska eller polska, samt engelska   Vi erbjuder: *Hög lön enligt avtal *Fritt boende *En stabil arbetsgivare *Trevliga och kompetenta kollegor Arbetsort: Mellansverige Uppstart: Vecka 4-5 Omfattning: Heltid Uppdragslängd: Vecka 4-5 – vecka 27 Om du känner igen dig i arbetsbeskrivningen ovan vill vi gärna komma i kontakt med dig så snart som möjligt. Hör av dig så berättar vi mer om tjänsten och arbetsförmånerna! Varmt välkommen med din ansökan!
Worknorway Norway
07/01/2020
Heltid
Vår kund grundades år 2010 och har sedan dess växt i en bra takt. I dagsläget har de cirka 10 anställda Målare. Med anledning av en ökad efterfrågan på företagets tjänster behöver de nu anställa ytterligare två Målare. Som Målare kommer du att arbeta brett inom måleriyrket, med allt från nyproduktion av hus till renovering av lägenheter. Detta är ett rotationsuppdrag vilket innebär att du kommer att arbeta i tre veckor, för att sedan vara ledig i en vecka. Givetvis står vi även för dina rese- och boendekostnader i Norge. Kvalifikationer: *Utbildad Målare, med yrkesbevis *Minst fem års erfarenhet inom måleri *Du är duktig på spackling *Du kan arbeta i ett högt tempo *Du innehar B-körkort Personliga egenskaper: *Pålitlig och flexibel. *Självgående med en god samarbetsförmåga *Trevlig med god känsla för service Vi erbjuder *Bra lön *Gratis boende *Fria resekostnader *Rotationsarbete *En god och trygg arbetsmiljö *Trevliga och kompetenta kollegor   Antal tjänster: 2 Arbetsort Ås, strax söder om Oslo Uppstart Snarast Om du känner igen dig i arbetsbeskrivningen ovan vill vi gärna komma i kontakt med dig så snart som möjligt! Vi ser fram emot din ansökan!
Worknorway Stockholm
06/01/2020
Heltid
För kunds räkning söker vi nu snickare till både små och stora projekt inom nyproduktion och ROT-arbete. Dina arbetsuppgifter är varierande och projekten är förlagda i Stockholmsområdet.   Kvalifikationer *Du har minst tre års dokumenterad erfarenhet som snickare *Flytande svenska i tal och skrift *Du är bosatt i Stockholm *B-Körkort *Flytande svenska i tal och skrift Personliga egenskaper: *Pålitlig och flexibel *Självgående men med en god samarbetsförmåga Vi erbjuder * Konkurrenskraftiga lönevillkor *En god och trygg arbetsmiljö *Trevliga och kompetenta kollegor *Varierade arbetsuppgifter Arbetsort Stockholm Sista ansökningsdag Snarast Om du känner igen dig i beskrivningen ovan tveka inte att höra av dig redan idag! Varmt välkommen med din ansökan!
Worknorway Norway
03/01/2020
Heltid
Är du tandläkare och vill jobba i Norge under en period? Vi söker nu efter tandläkare till privata tandkliniker på flera orter i Norge, från söder till norr.  Med anledning av en ökad efterfrågan från våra kunder söker vi nu efter ytterligare tandläkare. Du kommer att utföra sedvanliga arbetsuppgifter som allmäntandläkare. Vi kommer ordna med ett lämpligt boende under arbetets gång, och står även för dina reskostnader till och från Sverige. Vill du inte flytta till Norge utan önskar åka hem till Sverige under vissa perioder kan vi också komma fram till en bra lösning. Kvalifikationer: *Utbildad och legitimerad tandläkare *Norsk licens som tandläkare (detta kan ordnas i efterhand) *Några års relevant arbetslivserfarenhet *Social och samarbetsvillig *Omtänksam med patientfokus  *Trygg med fokus på kvalitet *Utpräglat serviceinriktad Vi erbjuder: *Konkurrenskraftig lön *Fria resor *Fritt boende *En stimulerande arbetsplats med duktiga kollegor *En möjlighet att påverka din arbetsmängd i form av rotationsarbete Arbetsort: Hela Norge Söknadsfrist: Snarast Uppstart: Omgående (även en senare uppstart kan diskuteras) Om du känner igen dig i arbetsbeskrivningen ovan vill vi gärna komma i kontakt med dig så snart som möjligt! Varmt välkommen med din ansökan!
Worknorway Göteborg, Sweden
02/01/2020
Heltid
För kunds räkning söker vi nu efter ytterligare Markarbetare/Anläggare. Vår kund arbetar med att skapa moderna bostäder. De köper upp mark och utvecklingsbara fastigheter och driver sedan hela projektet med att utforma bostadsområden. Företaget har även ett dotterföretag som bedriver företagets markentreprenadverksamhet och utför markentreprenader med egen personal och egna maskiner såväl för den egna projektverksamheten som för externa kunder. Med anledning av en ökad efterfrågan på företagets tjänster behöver de nu anställa ytterligare en Markarbetare. Arbetsuppgifter: Som Markarbetare kommer du att arbeta främst med rörläggning, finplanering och betongarbeten i samband med nyproduktion av villor. Kvalifikationer: *Du har minst fem års relevant erfarenhet inom mark och anläggning *Du är duktig på rörläggning, finplanering och betong *Du kan jobba både efter ritning och efter laser *Du behärskar det svenska språket i tal och skrift *Du har b-körkort Om du pratar polska kan det vara meriterande för denna tjänst. Arbetsort: Göteborg Antal tjänster: 1 Uppstart: Omgående Omfattning: Tillsvidare, heltid Om du känner igen dig i arbetsbeskrivningen ovan vill vi gärna komma i kontakt med dig så snart som möjligt! Varmt välkommen med din ansökan!