179
Gillar WorkNorway.se!

Andra vägar till Jobb i Norge utöver WorkNorway.se 


Efter att du blivit medlem här på WorkNorway.se och sökt de aktuella tjänsterna som finns här så kan du även göra fler saker för att öka chansen till att snabbt hitta ett jobb i Norge.Andra hemsidor med jobb du kan hålla koll på i Norge är:


* Nav.no - Norges svar på arbetsförmedlingen.se. Precis som Arbetsförmedlingen annonseras det ut massor av tjänster på Nav.no varje dag.

* Finn.no - den största annonsportalen i Norge. Här finner du inte bara lediga tjänster som utannonseras utan här finner du även bostäder, köp & sälj-marknad samt resor.

* Monster.no - Samma som monster i Sverige fast i Norge. Stora och välrenommerade.

* Ams.se - svenska arbetsförmedlingens hemsida. Ha koll på de tjänster som annonseras ut här. Det betyder att de norska företagen är speciellt intresserade i att finna svensk arbetskraft. (Precis som hos oss!)


Bemanningsföretag i Norge

En enkel väg är att lägga in sitt CV hos en bemanningsfirma i Norge. Fördelarna med att registrera sig hos ett bemanningsföretag är att de redan har bra kontakt med flera företag som söker just den kompetens som du besitter. Samt att du kan känna dig säker med avtal och liknande hos de stora bemanningsbolagen.

Nackdelen är att lönen kan vara något lägre då bemanningsföretagen måste göra en vinst på dig när du blir uthyrd till kund.


Några stora och seriösa bemanningsföretag i Norge är:

* Manpower.no

* Rett Bemanning

* Adecco

* Proffice

* JobZone

* Xtra Personell

* Top Temp Bemanning
 

Arbeidsgiver Skapa konto Återfå lösenord
Logga in som arbeidsgiver