70
Gillar WorkNorway.se!

Ringa (telefonsamtal) i Norge

Att ringa i Norge med svenskt mobilabonnemang kan leda till många oönskvärda kostnader, så det rekommenderas att du ordnar med ett norskt mobilabonnemang innan flytt

Ringa (telefonsamtal) i Norge

 

I Norge hör bindningstider inte till det vanliga så du kan teckna upp dig och sedan säga upp abonnemanget inom loppet av ett par månader. Vid tecknade av norskt abonnemang måste du i regel ha norskt personnummer, men i vissa fall räcker D-nummer via manuell ansökan hos operatören. Netcom är en bra tjänst specialanpassad för svenskar som underlättar att ringa mellan Sverige och Norge utan tillägg på priset. Netcom kan man även beställa med sitt svenska personnummer.

 

Telepriser som är en tjänst som rangordnar olika abonnemang utifrån pris är också fördelaktig och kan underlätta för dig att hitta det billigaste telefonalternativet. Norge har +47 som riktnummer om man ringer från utlandet. Inom Norges gränser finns heller inte 070, 073 eller 076 utan man slår numret direkt. Norskt kontantkort kan du köpa hos operatören, online eller hos återförsäljare. Lebara och Tele2 är två andra operatörer som har bra Sverige/Norge-priser. 

Arbeidsgiver Skapa konto Återfå lösenord
Logga in som arbeidsgiver